Profiel

PREWARE ICT is sinds 1999 actief als leverancier van software-oplossingen en support op ICT omgevingen. Wij beschikken over specialistische kennis van email-platformen, (web)applicaties en systeem-integratie, waarmee we uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. We ontwikkelen software, implementeren de oplossing en verzorgen supporttaken. Denkt u bijvoorbeeld aan ondersteunende diensten voor e-mail omgevingen of technisch applicatiebeheer.

ICT is altijd in ontwikkeling. Steeds meer wordt er gekozen voor cloud oplossingen, virtualisatie en bring your own device (BYOD) toepassingen. PREWARE ICT ondersteunt relaties in ontwikkelingen die voor klanten van strategisch belang zijn. Zij kunnen rekenen op een partner die met hen meedenkt. Met ervaren en enthousiaste medewerkers, helpen wij onze relaties om waarde toe te voegen in hun bedrijfsvoering.

Visie en Missie

PREWARE ICT stelt zich tot doel de effectiviteit van bedrijfsprocessen en het rendement van de bedrijfsvoering te verbeteren met technologische kennis en advies, ICT oplossingen en project begeleiding.

Wij ondersteunen onze relaties met een flexibele en pragmatische aanpak. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen technologieën van Microsoft en IBM. Hierbij hanteren wij een flexibele houding onder het motto ‘thinking outside the box’. Dit betekent dat software ontwikkeld wordt waar dat nodig is. En waar dat mogelijk is, wordt ontwikkelde software gestandaardiseerd zodat meer relaties hiervan gebruik kunnen maken.

Onze kernwaarden zijn:

  • Flexibel
  • Pragmatisch
  • Innovatief
  • Slagvaardig
  • Pro-actief
  • Sociaal

Portfolio PREWARE ICT


Klanten van PREWARE ICT B.V.