Portfolio

  • Volg succesvolle organisaties!
  • Proven technology
  • Proven cases

Portfolio

PREWARE  ICT heeft onder andere opdrachten uitgevoerd voor:


Uniper Benelux
eurocross assistance
ect
Ernst & young
Allianz
achmea
imtech
ITEB schaderservices
Gemeente Amsterdam
Getronics
Rabobank
Jewometaal stainless processing b.v.
Lease Plan
Joh. Enschedé
MARSH
Martinair
nationale nederlanden
Ministerie van Defensie
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
SAA
Sensire
Strukton
upc
Amsterdam Arena

Uniper Benelux

Bij Uniper Benelux staat veiligheid hoog in het vaandel. Zowel op het gebied van veiligheid (safety) als beveiliging (security) zijn vele processen geïntegeerd in de PRETECT  software lijn. De functionaliteit bevat onder andere incident management, incident analyse (Tripod, SOAT, OSHA), audit management, periodieke inspectie tools en security management.

Eurocross Assistance

Eurocross Assistance is één van de grootste alarmcentrales van Nederland en biedt een breed scala aan hulpverlenende diensten. Daarnaast zijn zij op meedere plaatsen in europa actief. Eurocross maakt gebruik van het Lotus Notes / Domino platform voor 400 gebruikers met zowel applicaties als email. Er zijn diverse projecten uitgevoerd. Onder andere domeinsplitsing, versie migratie, toepassen van transactional logging en clustering. Verder wordt ondersteuning geboden voor het dagelijkse systeem beheer.

Koninklijke Joh. Enschedé

Bij Koninklijke Joh. Enschedé kan men spreken van een high-security omgeving. Niet voor niets koos Joh. Enschedé dan ook voor meerdere oplossingen van de PRETECT  Security lijn. Het integreren van security informatie, het controleren van kritische werkprocessen en de transparantie voor de security manager zijn de belangrijkste redenen om PRETECT  toe te passen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van functionaliteit voor incident management, document- en procedure management, toegangsregistratie en security workflow.

Het Ministerie van Algemene Zaken

De beveiliging van het Ministerie van Algemene Zaken zocht naar een Management Informatie Systeem en heeft deze gevonden in PRETECT  Security. Alle belangrijke security informatie is nu op één plaats bereikbaar, zowel voor de operationele security als voor het security management. Bovendien beschikt men nu over een basis waarmee men eenvoudig nieuwe personen en afdelingen kan betrekken bij de security processen.